Lionel Messi ka fituar ”Këpucën e Artë” për herë të katërt

Lionel Messi ka fituar ”Këpucën e Artë” për herë të katërt pas mbarimit të sezonit 2016/17 si golashënuesi më i mirë në Evropë me 37 gola, duke i’u bashkuar rekordit të Cristiano Ronaldos.

Lionel Messi shenoi 37 gola dhe grumbulloi 74 pik 6 pikë më shumë se Bas Dost i cili shenoi 34 gola dhe grumbulloi 68 pik, dhe 12 pikë më shumë se vendi i tretë Pierre-Emerick Aubameyang i cili shenoi 31 gola dhe grumbulloi 62 pik.

Renditja në tabel për ”Këpucën e Artë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *