kryetari i Southampton Ralph Krueger – Virgil Van Dijk nuk është në shitje

kryetari i Southampton Ralph Krueger është i bindur se Virgil Van Dijk nuk është “në shitje në këtë dritare të transferimeve”, pasi mbajtja e mbrojtësit është “deklarata që duhet të bëjmë” në këtë moment.

Liverpool fitoi një marrëveshje për Van Dijk në fillim të verës, por u detyruan të heqin interesin e tyre pasi Southampton i raportoi ata në Premier League për një qëndrim të dyshuar të paligjshëm. Sky Sports kupton se Chelseai dhe Manchester City janë gjithashtu të interesuar për mbrojtësin, i cili nënshkroi një kontratë të re afatgjatë vitin e kaluar.

Javën e kaluar, Van Dijk mori gjërat në duart e tij duke dorëzuar një kërkesë për transferim, por Krueger ka përsëritur se  Holandezi nuk do të shkojë askund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *