Kasper Schmeichel ka një kosto prej 50 milionë funta

Manchester United dhe Liverpool do të duhet të paguajnë 50 milionë funta nëse duan portjerin e Leicester Kasper Schmeichel.

Por Leicester City ngurrojnë të ndahen me Danimarkun Kasper Schmeichel dhe do të kërkojnë një tarifë rekorde të transferimit në çdo marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *