Jose Mourinho dëshiron të nënshkruan Zlatan Ibrahimoviç

Manchester United ka hapur bisedime me Zlatan Ibrahimoviç për të ri-nënshkruar sulmuesin, raporton The Daily Mail.

Ibrahimoviç është duke trajnuar në fitnes pasi ka pësuar një dëmtim në gjunjë në prill, por Jose Mourinho tha së fundmi se sulmuesi është më afër Unitedit se çdo ekip tjetër. Ku Ka pasur interesim nga AC Milan dhe Shtetet e Bashkuara, por United tashmë po punon për ta nënshkruar atë kur është gati të kthehet në veprim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *