Jose Mourinho dëshiron të nënshkruaj me Fabinhon

Publikimi spanjoll Don Balon pretendon se Jose Mourinho është bërë i irrituar me problemet e mbrojtësit të PSG Serge Aurier në marrjen e një vizë për të qenë në gjendje të punojë në Mbretërinë e Bashkuar.
Si i tillë, shefi i Manchester United raportohet se ka kthyer interesin e tij përsëri nga lojtari Monacos Fabinho, dhe thuhet se një ofertë prej 45 milionë euro duhet të jetë e mjaftueshme për të marrë një marrëveshje para fillimit të sezonit të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *