Jose Mourinho dëshiron ta sjell Neymar në Old Trafford

Jose Mourinho i ka thënë Manchester United të heqë dorë nga ndjekja e Cristiano Ronaldos dhe synon të nënshkruajë Neymar në vend të Ronaldos, sipas Don Balon.

Ronaldo ka qenë i lidhur me një lëvizje në United, pasi është raportuar se dëshiron të largohet nga Real Madrid. Duke punuar me Ronaldon në një kohë të shkurtër në Madrid, Mourinho nuk do ta shihte atë në Old Trafford, duke parë sulmuesin e Barcelonës si një përshtatje më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *