Jonny Hayes nuk është më një objektiv për Cardiff City

Cardiff City kanë tërhequr ofertën e tyre për Jonny Hayes, sulmuesin e Aberdeen, raporton Sky Sports.

Cardiff City kuptohet se janë të frustruar nga mungesa e progresit pas paraqitjes së një oferte prej 750,000 funte  duke u rritur në 1.2 milion funte për Jonny Hayes, tërheqja e tyre hap rrugën për Celtic, të cilët gjithashtu janë të njohur të kenë paraqitur një ofertë të ngjashme.

Cardiff u përpoq të nënshkruante Hayes dy herë në janar, por të dy ofertat u refuzuan dhe lojtari më pas nënshkroi një marrëveshje të re me Aberdeenin deri në vitin 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *