James Rodriguez së shpejti në Bayern Munich

James Rodriguez, tani është më afër lëvizjes në Bayern Munich se Paris Saint-Germain, sipas Daily Mail.

James thuhet se është i gatshëm të largohet nga Madridi para se skuadra të largohet për turneun para sezonit të Shteteve të Bashkuara të martën dhe ai ka qenë i lidhur ngushtë me të dy Manchester United dhe PSG. Megjithatë, raportet e fundit pretendojnë se Bayern janë të gatshëm të bëjnë një ofertë për Kolumbianin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *