James Rodriguez ka favoritë Manchester United

James Rodriguez ka marrë oferta nga Manchester United dhe Chelsea, me Ok Diario duke pretenduar se Old Trafford është destinacioni i tij i preferuar.

Futbollisti ndërkombëtar i Kolumbisë po konsideron një largim nga Real Madrid këtë verë, pasi ai kërkon më shumë kohë të rregullt që të luaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *