Isco shpreson të nënshkruajë rinovimin me “ekipin e ëndrrave” Real Madrid

Isco thotë se kurrë nuk do të kishte ëndërruar për sukses të tillë kur ai arriti në Real Madrid katër vjet më parë dhe shpreson të nënshkruajë së shpejti kontratën e tij të re.

Isco u intervistua nga Antena3 pas përfundimit të Ligës së Kampionëve dhe deklaroi dëshirën e tij për të qëndruar në Real Madrid pavarësisht disa dyshimeve më herët gjatë sezonit për të ardhmen e tij në Santiago Bernabeu.

“Ka qenë një sezon ëndërr”, tha ai. “Me një ekip të ëndërruar. Ka qenë një natë e paharrueshme”.

Për rinovimin e kontratës, Isco tha: “Unë shpresoj ta nënshkruaj atë së shpejti, nuk është më mirë të luash ose të jesh, ky është klubi më i mirë në botë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *