Huw Jenkins pranon se nuk ka para për nënshkrimet e reja të Swansea-ës

Presidenti i Swansea-ës Huw Jenkins ka pranuar se menaxher i ri Carlos Carvalhal do të duhet të mbështetet në paratë e ngritura nga shitjet e lojtarëve nëse ai dëshiron të bëjë nënshkrime të reja në dritaren e transferimeve të janarit.

Ish-shefi i Sheffield Wednesday menaxheri Carvalhal u emërua të enjten me Swansea-ën duke u shtrirë në fund të Premier Ligës, pesë pikë nga shpëtimi. Në prezantimin e tij dje, Carvalhal tha se nuk kishte diskutuar nëse ai do të kishte fonde në dispozicion për të forcuar skuadrën me hierarkinë në Swansea-na, por Jenkins tani ka hedhur dritë mbi situatën.

Kur u pyetën nëse zotëruesit amerikanë të klubit Steve Kaplan dhe Jason Levien do të siguronin menaxherin e ri me fonde, Jenkins i tha The Guardian: “Jo, nuk ka para të vendosura në këtë kohë për ta bërë këtë.”

Swansea shiti lojtarët kryesorë Gylfi Sigurdsson dhe Fernando Llorente në verë, gjë që e ndihmoi klubin të përfitonte një fitim neto prej 19.5 milionë funtave nga dritarja e transferimit më e larta në ligë.

Megjithë nënshkrimin e gjashtë lojtarëve të rinj në verë, Jenkins tha: “Me më shumë kohë ndoshta do të kishim marrë vendime të ndryshme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *