Huddersfield ka përfunduar nënshkrimin e ish-portierit të Anglisë Rob Green

Huddersfield ka përfunduar nënshkrimin e ish-portierit të Anglisë Rob Green në një marrëveshje njëvjeçare.

Ana e Premierligës gjithashtu ka mundësinë të zgjasë kontratën e 37-vjeçarit me një vit tjetër. Rob Green i cili kishte prishur kontratën e tij në Leeds me pëlqimin e dyanëshëm, bëhet nënshkrimi i 13-të i menaxherit David Wagner për këtë dritare të transferimeve të verës. “Unë mendoj se ka kuptim të plotë për të sjellë Rob Green në ekip sepse pas Jonas Lossl, i cili ka bërë një punë të shkëlqyer deri më tani, kemi portierë shumë të rinj me Joel Coleman dhe Ryan Schofield”, tha Wagner në faqen zyrtare të klubit.”Kam folur me Paul Clements dhe kemi rënë dakord që ne dëshirojmë të shtojmë më shumë përvojë në grupin tonë të portierve.

Rob Green ka luajtur më shumë se 600 ndeshje në ligë gjatë karrierës së tij për Norwich, West Ham dhe Queens Park Rangers. Ai luajti 47 herë sezonin e kaluar për Leeds, nën menaxhimin e tij Garry Monk, por ju bë tepër mbi kërkesat nën drejtuesin e ri Thomas Christiansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *