Houssem Aouar: Dua të qëndroj tek Lyoni

Houssem Aouar dua të qëndrojë me Lyonin për të vazhduar zhvillimin tim.

Objektivi i transferimit të Liverpoolit dhe Barcelonës Houssem Aouar ka zbuluar se dëshiron të qëndrojë me Lyonin, të paktën në afat të shkurtër, për të vazhduar zhvillimin e tij. Gjatë javëve të fundit ai është lidhur me një lëvizje në Anfield si një zëvendësim i mundshëm i Philippe Coutinhos, por 19-vjeçari dëshiron të qëndrojë në Francë: “Unë dua të vazhdoj të rritem me Lyonin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *