Graham Dorrans ka përfunduar lëvizjen e tij në Rangers

Graham Dorrans ka përfunduar lëvizjen e tij nga Norwich City në Rangers dhe nënshkroi një marrëveshje trevjeçare në Ibrox.

Të dy klubet ranë dakord për një tarifë prej 1.3 milionë funtash për 30-vjeçarin më herët këtë javë ai ju nënshtrua një testi mjeksor në Glasgow.

Dorrans filloi karrierën e tij në Livingston para nënshkrimit për West Brom në vitin 2008 dhe thotë se nënshkrimi për Rangers është një moment që ai ka ëndërruar që kur ai ishte një femijë.

“Unë dua të hyj dhe të ndihmoj të rinjtë dhe më pëlqen të mendoj se mund të sjell një eksperiencë që kam luajtur në nivel të lartë për 10 vitet e fundit,” tha Dorrans për faqen zyrtare të Rangers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *