Graeme Jones është emëruar si trajner ndihmës në West Brom pas largimit nga Belgjika

Graeme Jones është konfirmuar si trajner ndihmës në West Brom pas largimit nga stafi i dhomës së brendshme të Belgjikës së Roberto Martinez.

Trajneri i West Brom, Darren Moore është i njoftuar me Jones pas një periudhe një vjeçare që ata ndanë në Doncaster Rovers. Në një deklaratë në faqen e internetit të klubit, Moore tha: “Graeme dhe unë kurrë nuk kemi qenë jashtë kontaktit që nga ato ditët e para së bashku në Doncaster dhe unë nuk mund të them se sa i kënaqur jam që do ta kem atë pranë meje.

“Ai ka të gjitha cilësitë e duhura si një njeri dhe të gjitha cilësitë e duhura si trajner. Vëmendja e tij ndaj detajeve, rekordi i karrierës së tij dhe cilësitë e tij si një qenie njerëzore janë pikërisht pse unë kam qenë i vendosur që ai të bashkohet me mua. “Ai është një trajner sulmues dhe ndërsa unë e di se çfarë dua nga loja jonë sulmuese, unë besoj se Graeme mund ta japë këtë me saktësi”.

Jones arriti në terrenin e trajnimit në Palm të mërkurën, duke ndihmuar Moore të bënte plane për kampionatin e Sky Bet të së shtunës kundër Bolton-it në Hawthorns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *