Giuseppe Marotta mund të marrë përsipër pozitën si drejtor sportiv në Manchester United

Giuseppe Marotta do të largohet nga Juventusi në muajin e ardhshëm.

Menaxheri i përgjithshëm i Juventusit Giuseppe Marotta mund të marrë përsipër pozitën si drejtor sportiv në Manchester United me Antonio Conte duke u bashkuar me të si menaxher. Marotta ka konfirmuar se po largohet nga Juve këtë muaj dhe është në gjendje të marrë përsipër operacionet e futbollit në Old Trafford, duke e lënë Ed Woodwardin të përqëndrohet në anën tregtare të klubit. Me Jose Mourinho gjithashtu nën presion, Conte do të ishte me Marotta-ën për të zëvendësuar portugezin duke marrë parasysh suksesin e tyre së bashku në Juve, sipas Corriere dello Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *