Gary Rowett dhe Martin O’Neill si trajner të mundshëm për Stoke City-in

Gary Rowett dhe Martin O’Neill janë nën vëzhgim nga Stoke City si zëvendësues të mundshëm për Mark Hughes, sipas Sky Sports.

Hughes u shkarkua të shtunën në mbrëmje pasi forma e tmerrshme e skuadrës së tij vazhdoi me një humbje 2-1 nga skuadra e ligës së dytë Coventry në raundin e tretë të FA Cup. Stoke dëshiron të ketë një menaxher të ri në pozitë në kohë për ndeshjen kundër Manchester United më 15 janar, por Sky Sports News ka thënë se klubi nuk ka përjashtuar mundësinë e një trajneri të përkohshëm deri në verë.

Bordi i klubit do të fillojë procesin e hartimit të një liste të ngushtë të kandidatëve të hënën, ndërsa preferenca do të ishte për një menaxher britanik, hierarkia e Stokes nuk do të përjashtojë trajnerët e huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *