Fiorentina kërkon 35 milionë funta për Federer Bernardeschi-n

Chelsea dhe Manchester United janë të gatshëm për të luftuar me dy klubet italiane për anësorin e Fiorentinës Federer Bernardeschi, sipas Tuttosport.

Inter Milan dhe Juventus janë gjithashtu të interesuar për Bernardeschi, por Fiorentina preferon të shesë Italianin jashtë vendit për një tarifë prej të paktën 35 milionë funta, mbetët të shihet se a do të qëndroj Federer Bernardeschi në Itali apo do të shkoj në Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *