Everton ri-nënshkruan Donkor nga Wolfsburg

Anton Donkor kthehet në Everton në formë të huas deri në janar të 2018-s.

Futbollisti 19-vjeçar bashkohet me skuadrën e nën-23 vjeq të David Unsworth nga klubi gjerman i Bundesligës Wolfsburg. Donkor nënshkroi për Blues në hua në janar, por magjia e tij e parë u ndërpre nga një dëmtim i kyçit. Por tani Gjermani është kthyer në stërvitje të plotë, dhe ai është i kënaqur që i jepet një mundësi tjetër me Evertonin.

“Jam shumë i lumtur që jam kthyer,” tha Donkor. “Unë jam duke shikuar përpara për tju treguar shokëve të mi dhe tifozëve se ky ishte vendimi i duhur për klubin që të më ri-nënshkruaj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *