Emre Can premtonë angazhim maksimal për Liverpoolin

Emre Can është zotuar të japë “gjithçka” për Liverpool-in, ndërsa ai është nën kontratë me klubin.

Sky Sports News ka kuptuar se Liverpooli do të zhvillojë bisedime të mëtejshme me Can në janar për zgjatjen e marrëveshjes së tij aktuale, e cila do të skadojë në fund të sezonit. Drejtori i Juventusit Giuseppe Marotta, zbuloi se kampionët italianë po përpiqen të nënshkruajnë Can në një marrëveshje para-kontratë, të cilën klubi lejohet të bëjë ndërsa luajnë jashtë Premier Ligës.

“Kam ende një kontratë këtu deri në fund të sezonit,” Can tha për Sky Sports News. “Unë jap gjithçka për klubin, unë do të përpiqem të jap gjithçka për klubin. “Pjesa tjetër varet nga agjenti im, dhe unë jam vetëm përgjegjës për shfaqjet e mia në fushë. “Natyrisht, nëse kam një kontratë unë gjithmonë do të jap më të mirën time, ose do të përpiqem të jap më të mirën time”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *