Edhe gjyqtarët nuk mund të bien dakord nëse Benatia ka fauluar Vazquezin

Verdikti i tifozëve është marrë se ishte një penallti.

Ndërsa ata kurrë nuk mund të bien dakord mes tyre, një gjë që tifozët e futbollit kërkojnë nga gjyqtarët është konsistencë dhe është e qartë se zyrtarët nga e gjithë bota nuk mund të vijnë në një përfundim për penalltin që dërgoi Real Madridin në gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve. Michael Oliver ishte njeriu i ngarkuar për të bërë gjykimin e lojës megjithatë shumë nga kolegët e tij profesional nuk pajtohen me vendimin e anglezit.

“Nuk ka kontakt të mjaftueshëm për të dhënë një penallti”, tha ish-gjyqtari i La Ligës Andujar Oliver në Radio MARCA. “Mehdi Benatia madje e preku topin”. Eduardo Iturralde Gonzalez, i cili dikur referoi një prekje të topit me dorë shumë të diskutueshëm që ndihmoj ta eliminoj Armeninë nga kualifikimi i Euro 2012, gjithashtu tha se kontakti nuk ishte i mjaftueshëm kur foli për La Ser.

Megjithatë, mendimet në të gjithë Spanjën janë shumë larg nga bashkimi, pasi Ansuategui Roca mbështeti vendimin e Michael Oliver-it. “Është një penallti”, tha 61-vjeçari. “Ndëshkimet në kohën e fundit që ndryshojnë rezultatin janë gjithmonë shumë të diskutueshme.” Ka një shtytje. Mbrojtësi hedhet mbi sulmuesin dhe e hedh atë poshtë. ”

Rafa Guerrero, i cili referoi në Euro 2004, gjithashtu përmendi natyrën e incidentit si një që gjithmonë do të ndajë mendimet. “Unë mund të kuptoj se momenti në të cilin ndodh është i dhimbshëm për tifozët jashtë Real Madridit, por e vërteta është se ishte një penallti”, deklaroi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *