E ardhmja e Marouane Fellainit në dyshim?

Manchester United po përballet me një luftë të vështirë për të mbajtur Marouane Fellaini-n në klub.

United janë hedhur në bisedimet e kontratës me Belgun që nga sezoni i kaluar me Jose Mourinho-n i vendosur për të mbajtur Fellaini-n në skuadrën e tij. Fellaini, i cili kthehet 30 javën e ardhshme, iu ofrua një kontratë e re në shtator por ai e hodhi poshtë marrëveshjen. United ju mbetet shpresë se ata ende mund të arrijnë një marrëveshje me të.

Kontrata e tanishme e Fellainit skadon në fund të sezonit dhe potencialisht ai mund të nënshkruajë një marrëveshje para kontrate me një anë tjetër në janar.

Kuptohet që Manchester United nuk do të shikojë për të shitur Fellaini në dritaren e ardhshme të transferimeve, pa marrë parasysh situatën e tij të kontratës dhe janë të gatshëm ta rrezikojnë atë duke e lënë ate të ik në verë për asgjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *