Di Maria i hapur për një lëvizje në Barcelon

Me Neymarin që duket se është caktuar për një lëvizje në Paris Saint-Germain, Barcelona ka qenë në kontakt me Angel Di Maria për të vlerësuar interesin e Argjentinasit në një lëvizje të kundërt, njofton Mundo Deportivo.

Kazetat ne Spanjë pretendojn se sulmuesi është i hapur për idenë për të luajtur së bashku me lojtarin Lionel Messi dhe, në moshën 29 vjeçare, mund të shfrytëzojë më shumë nga vitet e fundit të karrierës së tij me një veprim të till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *