Danny Ings: Besoj se ende kam një rol për të luajtur në Liverpool

Danny Ings beson se ai ende ka një “rol të madhe për të luajtur” në Liverpool dhe nuk po konsideron një largim nga klubi përpara dritares së transferimeve të janarit.

25-vjeçari po vazhdon të kthehet në ndeshje i plotë pas një sërë dëmtimesh të gjata të gjurit që e kanë mbajtur atë në mënjanë për shumicën dërrmuese të dy kampanjave të kaluara. Ings luajti për herë të parë në gati një vit si zëvendësues në gjysmën e dytë në humbjen e Kupës Carabao në Leicester në shtator, por ende nuk ka luajtur në Premier League nën menaxherin Jurgen Klopp.

“Kudo që kam qenë, gjithmonë kam gjetur një mënyrë për tja dal. Unë kam qenë në shumë situata të vështira në klubet e mëparshme, ku ka qenë e vështirë për të hyr”, ka thënë Ings për The Times.

“Njerëzit nga jashtë do të kenë supozimin,” Oh, ai është njeriu i harruar “, por mua nuk më ka kaluar mendjen, por besoj ende tek unë, unë ende besoj se mund të luaj në këtë ekip. Unë ende ndjehem sikur kam një rol të madh për të luajtur në këtë klub futbolli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *