Cristiano Ronaldo i ka bërë thirrje Neymarit që të shkojë në Old Trafford

Cristiano Ronaldo i ka bërë thirrje Neymarit që të heq dor nga një lëvizje në PSG dhe në vend të kësaj të presë një transferim te Manchester United, sipas një raporti nga Diario Gol.

Të dy lojtarët kanë qenë në kontakt nëpërmjet WhatsApp në lidhje me lëvizjen e mundshme të Neymar në gjigantët e Ligue 1.

Megjithatë, Ronaldo beson se një transferim i tillë do të ishte një hap poshtë për brazilianin, dhe në vend të kësaj beson se ai duhet të shkojë në Old Trafford.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *