Cristiano Ronaldo: Dua të qëndrojë në Real Madrid

Cristiano Ronaldo thotë se dëshiron të qëndrojë në Real Madrid sepse ai “e do” klubin dhe qytetin.

E ardhmja e Ronaldos ka qenë burimi i spekulimeve të gjera që sugjerojnë se ai dëshiron të largohet nga Santiago Bernabeu gjatë një kontesti të kontratës. Eksperti sportiv spanjoll Guillem Balague ka thënë se Real Madrid nuk ka ndërmend të paguajë Ronaldos një pagë prej 50 milionë eurove në vit që po kërkon.

32-vjeçari ka qenë i lidhur ngushtë me një largim nga Spanja me ish-klubin Manchester United që rregullisht e ka shpallur si destinacion më të mundshëm. Megjithatë, Ronaldo këmbëngul se është i lumtur në Madrid, duke deklaruar “dashurinë” e tij për klubin dhe duke theksuar synimin e tij për të qëndruar.

“Sigurisht që dua të rri këtu, e dua këtë klub,” tha ai për aplikacionin kinez të futbollit Dongqiudi.

“Më pëlqen të jetoj këtu, kam jetuar në këtë qytet që nga viti 2009 dhe e dua motin dhe njerëzit, është afër Portugalisë dhe mund të shkosh atje me makinë.” Spanja është një vend i mrekullueshëm, e dua “.

Ronaldo i cili është kontraktuar me Real Madridin deri në vitin 2021, pranon se mund të ketë nevojë të rishikojë planin e tij për të vazhduar që të luajë derisa të jetë 41 vjeç. Ai tha: “Kjo ndjenjë është e pabesueshme. Është ajo që kam ëndërruar gjithmonë.

“Tani, plani im për të dalë në pension në 41 ndoshta do të jetë pak më vështirë për tu arritur, dhe tani ne jetojmë në këtë moment”. “Të jem një trajner nuk është pjesë e planit tim, por gjithashtu e di që njerëzit ndryshojnë mendjet e tyre. Për momentin nuk dua të jem trajner”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *