Chelseai mund ta shkarkojë Antonio Conten para përfundimit të sezonit

Antonio Conte mund të shkarkohet para fundit të sezonit, nëse vazhdon të shprehë frustrimet e tij mbi transferimet e Chelsea-it, thotë Nigel Winterburn.

Sky Sports News raportoi në janar se Chelseai po bëhej gjithnjë e më shumë e irrituar kur Conte u shfaq për të kritikuar publikisht politikën e tyre të transferimeve. Spekulimet për të ardhmen e Contes u rritën pasi Chelseai u mundë 3-0 nga Bournemouth në Stamford Bridge të mërkurën. Trajneri italian këmbënguli pas lojës se ishte i kënaqur me përpjekjet e ekipit të tij, por Winterburn beson se Conte mbetet i pakënaqur me klubin.

“Unë mendoj se ka frustrime brenda transfereve që ata kanë bërë,” tha Winterburn për Sky Sports News. “Duket se ka frustrime prej tij edhe brenda ekipit të tij. “Ata nuk mund të duken sikur e mbajnë atë nivel të qëndrueshmërisë që kishin sezonin e kaluar, gjë që është theksuar edhe më shumë nga dominimi i Manchester City-it.

“Mënyra se si Chelseai ka tendencë të reagojë me menaxherët e tyre sugjeron se mund të ketë një ndryshim në fund të sezonit dhe ndoshta më parë. “Do të ishte një punë e madhe për të ndryshuar menaxherin e tyre para fundit të sezonit, por kur filloni të kundërshtoni bordin dhe Roman Abramovich, ju nuk do të qëndroni për një kohë të gjatë atu”, shtoi Winterburn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *