Chelseai ka vendosur të qëndrojë me Antonio Conten për tani

Chelseai duket i vendosur të qëndrojë me menaxherin Antonio Conte për tani, dhe nuk iu është afruar asnjë kandidati potencial për ta zëvendësuar atë.

Ndërsa e ardhmja e tij në Stamford Bridge përtej verës duket e zymtë, Sky Sports News ka kuptuar se pronari Roman Abramovich është kundër një zgjedhje afatshkurtër përpara një jave të zënë me ndeshjet kundër të dy klubeve të Manchester-it dhe dy kundër Barcelonës. Contes do t’i jepet kohë për ta kthyer Chelsea-in në formë më të mir, pas një periudhe të vështirë, të mbuluar me humbje kundër Bournemouth-it dhe Watford.

Marrëdhëniet midis Contes dhe bordit të Chelsea-it vazhdojnë të jenë të tendosura, në verën e kaluar ai u ankua hapur se ai nuk po mbështetej në dritaren e transferimeve. Sky Sports News ka kuptuar se raportet se Chelseai ka kontaktuar me dy menaxherët jashtë punës Carlo Ancelottin dhe Luis Enriquen, janë të pasakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *