Chelsea me ofert për Jairo Riedewald

Chelsea ka bërë një hetim për Jairo Riedewald në lidhje me një ofertë të mundshme prej 13 milionë funtesh për mbrojtësin e Ajax, sipas Daily Star.

Antonio Conte po kërkon të forcojë skuadrën e tij përpara një fushate të Ligës së Kampionëve dhe po shqyrton meritat e Riedewald, i cili mund të luajë në qendër, mbrapa dhe mesfushë qendrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *