Chelsea-i dëshiron të nënshkruaj Emerson Palmierin të Romës

Chelsea-i ka bërë një qasje ndaj Romëve për mbrojtësin e tyre Emerson Palmieri, sipas Sky në Itali.

Është e kuptueshme që mbrojtësi është objektivi kryesor  i menaxherit te Chelsea-it, Antonio Conte këtë muaj dhe se Romët janë të përgatitur që ta lejojnë të shkojë për një tarifë prej rreth 20 milionë funtave. Sky Italia thotë se lojtari është i etur për lëvizjen dhe se dëshiron të punojë me Conten, me Chelsea-in si destinacionin e tij të preferuar.

23-vjeçari, i lindur në Brazil, u bashkua me Romën nga Santos në 2015, por ka luajtur vetëm 15 minuta të futbollit në Serie A këtë sezon. Ai ka përfaqësuar Brazilin nën nivelin e U-17 dhe tani është një qytetar italian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *