Burton Albion kanë nënshkruar Joe Mason

Burton Albion kanë nënshkruar Joe Mason në huazim nga rivalët e kampionëve Wolves deri më 2 janar.

26-vjeçari, i cili ka përfaqësuar Republikën e Irlandës në nivelin U21, do të forcojë opsionet e Brewers në sulm pasi Liam Boyce u përjashtua për pjesën më të madhe të sezonit me një lëndim të rëndë në gju. Menaxheri i Burton Nigel Clough tha: “Nuk ishte aq shumë një rast i humbur nga Cauley Woodrow, ne ishim duke bërë pyetje në lidhje me Joe në të njëjtën kohë dhe ne jemi të kënaqur të marrim një marrëveshje deri në janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *