Bayern Munich të paguaj 480,000 euro në javë për Alexis Sanchez

Bayern Munich janë të gatshëm të bëjnë Alexis Sanchez lojtarin e tyre më të paguar dhe t’i paguajnë atij 480,000 euro në javë, sipas Kicker.

Alexis Sanchez ka qenë i lidhur me një largim nga Arsenali, me interesin e Bayernit dhe Manchester City, por gjigandët gjermanë janë të gatshëm të zhdukin pagën javore prej € 288,000 të Robert Lewandowski për të sjellë Alexis në Bundesliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *