Barcelona ofrojnë Rafinha Alcantara si këmbim për Hector Bellerinin

Barcelona po përgatitet të ofrojë Rafinha Alcantara në Arsenal si pjesë e një marrëveshjeje këmbimi për Hector Bellerinin, sipas Marca.

Ana katalanase vazhdimisht është në përcellje të Hector Bellerinit dhe dëshirojn ta sjellë atë në Camp Nou. Kontrata e tij afatgjatë dhe vlerësimi ndajë Gunners e bëjnë at një lëvizje të vështirë, por Barcelona shpreson të përdorë Rafinha, i cili dëshiron të lëvizë këtë verë do t’i ndihmojë ata të marrin njeriun e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *