Barcelona merr përgjigjje për Paulinhon

Guangzhou Evergrande nuk kanë ndërmend të shesin Paulinho në Barcelonë, sipas Nanfang Daily.

“Deri tani nuk kemi marrë asgjë zyrtare nga Barcelona, dhe të gjitha thashethemet janë shtyrë nga agjentët”, tha një zyrtar i lartë i klubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *