Barcelona favoritet për të nënshkruar Nelson Semedo

Barcelona mbetet në bisedime për të nënshkruar Nelson Semedo, por nuk janë të gatshëm për të përmbushur çmimin e Benfica-s prej 50 milionë eurosh ( 44 milionë funta ), sipas zerozero.pt.

Semedo ka qenë gjithashtu i lidhur me Bayern Munich, Manchester City dhe Manchester United, por Barcelona është në pozitë pole për të rënë dakord për një marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *