Atletico Madrid janë gjithnjë e më të sigurtë për nënshkrimin e Diego Costas

Atletico Madrid janë gjithnjë e më të sigurtë se kanë bërë një arritje të madhe në negociatat për të nënshkruar Diego Costan nga Chelsea.

Një burim i afërt me bisedimet thotë se përparim është duke u bërë, por “ende nuk është zgjedhur asgjë” pas një debati të gjatë veror midis lojtarit dhe punëdhënësve të tanishëm në Londërn Perëndimore. Atletico është i ndaluar të regjistrojë lojtarë të rinj para janarit dhe deri më tani kanë ofruar vetëm gjysmën e asaj që Chelsea-i dëshiron për sulmuesin, i cili ka qenë 50 milionë funta. Atletico ende duhet të ofrojë më shumë se 30 milionë funta. Kosta ka qenë i vetpërjashtuar nga Chelsea-i qëkur fitoi titullin e Premierligës dhe e ka bërë të qartë se dëshiron të bashkohet me Atleticon pasi u tha se ai nuk ishte më i kërkuar nga Antonio Conte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *