Athletico Bilbao ka nënshkruar Inigo Martinez

Athletic Bilbao ka konfirmuar nënshkrimin e Inigo Martinez për të zëvendësuar Aymeric Laporte pasi ai u bashkua me Manchester City-in.

Laporte përfundoi lëvizjen e tij në Premier Ligë pasi Athletic Bilbao konfirmoi të hënën se klauzola e tij e blerjes, e cila Sky Sports News ka kuptuar të jetë 57 milionë funta, ishte paguar. Megjithatë, ata kanë lëvizur për të siguruar zëvendësimin e Laportes shpejt, ndërsa mbrojtësi i Spanjës Martinez do të bashkohet nga Real Sociedad për një shumë prej 32 milionë euro.

Një deklaratë në faqen e internetit të Bilbaos tha se 26-vjeçari ka nënshkruar një marrëveshje prej katër vjet e gjysmë me një klauzolë lirimi prej 80 milionë eurosh (70.5 milionë funta).

“Lojtari do të nënshkruajë me Athletico Club një kontratë të vlefshme deri më 30 qershor 2023, dhe me një klauzolë anulimi prej 80 milionë eurosh”, thuhet në deklaratë. “Lojtari do të prezantohet të martën, më 30 janar në dhomën e shtypit Jose Iragorri de San Mames.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *