Aston Villa kërkojnë të nënshkruajnë me mesfushorin e ri të AJ Auxerre

Francezi i ri Abdoulaye Sissako është një objektiv për Aston Villa, mesfushori i ri i AJ Auxerre u vëzhgua nga vëzhguesit e Aston Villa në turneun e Toulon javën e kaluar përpara se ta bënin ndonjë ofertë për të.

Abdoulaye Sissako ka bërë pesë paraqitje për pjesën franceze të divizionit të dytë që prej debutimit të tij vitin e kaluar, Sissako, 19 vjeç, ka dy vjet në kontratën e tij me AJ Auxerre, por tek Aston Villa besojnë se ai ka potencialin e Premier League dhe shpresojnë që të mundë të arrijnë një marrëveshje për nënshkrimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *