Aston Villa ka njoftuar nënshkrimin e Robert Snodgrass

Aston Villa ka njoftuar nënshkrimin e anesorit Robert Snodgrass nga West Ham në një marrëveshje huazimi sezonal.

Robert Snodgrass do të lidhët edhe një herë me shefin e Aston Villa-ës Steve Bruce, i cili e menaxhoi atë në Hull. Snodgrass u bashkua me Hammers në janar, por, duke bërë vetëm 15 paraqitjet, ka rënë poshtë rënditjes për të siguruar një vend të rregullt në ekipin e parë. 29-vjeçari ndihmoi Hullin të fitojë promovimin në Premier Ligë në 2016 dhe po kërkon të bëjë të njëjtën gjë me Aston Villa-ën këtë sezon.

Ish lojtari i Leeds dhe Norwich i tha faqës zyrtare të Villas: “Jam i kënaqur të bashkohem me Aston Villa-ën, Kam pasur oferta nga klube të tjera, por ishte një vendim i lehtë për të ardhur këtu. “Ju e shihni emrin Aston Villa me gjithë historinë, traditën, fanbase dhe është një vend ku dëshironi të vini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *