Arsenali është ‘i bindur’ për të ardhmen e Hector Bellerinit

Arsenali mbetet i bindur se Hector Bellerin do të qëndrojë në klub.

Klubi nuk do të komentojë mbi atë që ata e përshkruajnë si “spekullime të egra” se Barcelona është në bisedime të avancuara mbi ri-nënshkrimin e plotë.

Bellerin nënshkroi një zgjatje afatgjate të kontratës vitin e kaluar dhe burimet e klubit thonë se ai mbetet një anëtar i rëndësishëm i skuadrës, mbrojtësi 22-vjeçar bëri 35 paraqitje të klubit në sezonin e kaluar në të gjitha garat, duke shënuar një gol në Premierligë, Bellerin filloi karrierën e tij në radhët e të rinjve të Barcelonës përpara se të transferohej në Arsenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *