Arsenal dhe Tottenham në garë për Sidibe

HD Djibril Sidibe

Arsenali dhe Tottenham janë bashkuar me Manchester Cityn në ndjekje të yllit të Monaco-s Djibril Sidibe.

Monako janë të gatshëm të dëgjojnë ofertat për 24-vjeçarin, icili mund të luaj në të majtën dhe të djathtën e mbrojtjes dhe City janë kryesuesit, por tashmë garës i janë bashkuar edhe ekipet e Londrës të cilat  janë gati të konkurrojnë në mes vete për shërbimet e yllit të Monaco-s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *