Antonio Conte: Dua të kthehëm në Itali

Menaxheri i Chelsea-it Antonio Conte ka shprehur dëshirën e tij për t’u kthyer në Itali në të ardhmen pasi ka zbuluar se ai nuk planifikon të “qëndrojë jashtë vendit për një kohë të gjatë”.

Ish-trajneri i Italisë u shpërblye me një kontratë të re dyvjeçare në verë, duke e çuar Chelsea-in në titullin e Premier Ligës në sezonin e tij të parë. Conte, i cili fitoi tre tituj të njëpasnjëshëm në Serie A gjatë kohës së tij në Juventus, insistoi në gusht se ai ishte tërësisht i angazhuar për Chelsea-in, pavarësisht thashethemeve të vazhdueshme të një kthimi në atdheun e tij.

Por, të hënën, Conte i tha Radio Anch’io Sport: “Më mungon Italia, nuk ka dyshim. “Nuk është në mendjen time të qëndroj jashtë vendit për një kohë të gjatë, Italia është vendi im. Do të kthehem, nuk e di kur, por ky është qëllimi”.

Kur u pyet më shumë për të ardhmen e tij dhe vendet e tjera që ai mund të punonte duke përfshirë Kinën dhe Gjermaninë, Conte tha: “Kina, jo, absolutisht jo Bundesliga?, është gjithmonë e vështirë të parashihet e ardhmja le të themi vetëm se një trajner është punëtor i përkohshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *