Antonio Conte: Data e kthimit të Alvaro Morata-ës nuk është e qartë

Trajneri i Chelsea-it Antonio Conte pranon se nuk është i sigurt se sa kohë do të jetë jashtë Alvaro Morata.

Conte ka konfirmuar se Chelseai është ende në errësirë në lidhje me shtrirjen e vërtetë të dhimbjeve të shpinës së Moratës dhe nuk janë në gjendje të vënë ndonjë afat kohor në mungesën e sulmuesit. Duke folur përpara ndeshjes së Chelsea-it me West Brom të hënën, Conte zbuloi se kishte pak ide kur ai do të ishte në gjendje të zgjedhë nënshkrimin e tij prej 70 milionë funtave ( Morat-ën).

“Lojtarët si Morata, për ne, janë shumë të rëndësishme dhe kanë munguar për një periudhë të gjatë kohore. Nuk e di se sa kohë do të jetë jashtë”, tha Conte. “Ne po luftojmë shumë për të gjetur një zgjidhje për të zgjidhur dhimbjen në shpinë. “Nëse më pyetni nëse ai ka nevojë për një ditë, një muaj apo pjesën tjetër të sezonit, unë nuk e di, për këtë arsye jam i shqetësuar”.

“Ne duhet të përqendrohemi në të tashmen për të përfunduar sezonin në mënyrën më të mirë të mundshme dhe për të mos pasur keqardhje për asgjë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *