Andy Cole: Alexis Sanchez do të jetë ‘nënshkrim i madh’ për Manchester United-in

Alexis Sanchez do të ishte një “nënshkrimi i madh” për Manchester Unitedin, sipas Andy Cole.

Sky Sports News ka kuptuar se Manchester United janë të interesuar në mundjën e rivalëve lokalë të Manchester City në nënshkrimin e Sanchez këtë muaj, me kontratën e Kilianit në Arsenal që do të skadojë në verë. Arsene Wenger kohët e fundit ka pranuar për herë të parë se Sanchez nuk ka gjasa të nënshkruajë një marrëveshje të re me klubin, ndërsa Jose Mourinho emëroi 29-vjeçarin një lojtar “fenomenal” kur fliste në një konferencë shtypi të premten.

Cole, i cili luajti për United-in midis 1995 dhe 2001, beson se blerja e Sanchez do të jetë një marrëveshje e mirë për ekipin e Mourinhos. Duke folur për Transfer Talk, Cole tha: “Nëse Manchester United blen Sanchez do të ishte një nënshkrim i madh.

“Ne të gjithë e dimë se çfarë bëri në Arsenal, Barcelonë dhe në Udinese, e vlerësojmë atë që është një lojtar i mirë. “Ai do të ketë zgjedhjen e shumë klubeve dhe nëse United mund ta marrë atë, do të ishte një nënshkrim masiv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *