Alexis Sanchez ka vendosur për të qëndruar në Arsenal

Alexis Sanchez ka vendosur për të qëndruar në Arsenal për një tjetër sezon para largimit nga klubi në një transferim të lirë, sipas The Mirror.

Alexis është jashtë kontratës në qershor 2018, duke bërë që shumë të presin një largim veror me Manchester Cityn, një nga klubet e lidhur me një marrëveshje.
Megjithatë, refuzimi i Arsene Wenger për të negociuar përpara tij, ka bërë që Alexis të ftohë dëshirën e tij për t’u larguar menjëherë dhe ai do të presë derisa të jetë i lirë në më pak se 12 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *