Alexis Sanchez është duke kaluar testet mjekësore të Manchester United në Carrington

 

Alexis Sanchez aktualisht po kalonë testet mjekësore në Manchester United pasi marrëveshja e tij potenciale për shkëmbim me Henrikh Mkhitaryan afrohet më shumë, sipas burimeve të Sky Sports.

Sanchez fluturoi në Manchester të dielën në mëngjes për tju nënshtruar testeve mjekësore të tij në Carrington, ndërsa Mkhitaryan është aktualisht në Londër me agjentin e tij Mino Raiola ndërsa përgatitet për testet mjekësore të tij në Arsenal. Burimet e Sky kan kuptuar se do të jetë një marrëveshje e shkëmbimit të drejtpërdrejtë midis United dhe Arsenalit, megjithëse dokumentet përfundimtare mbi transferimin ende duhet të nënshkruhen nga të gjitha palët e përfshira.

Arsenali dhe United pritet të bëjnë një paralajmërim të njëkohshëm të hënën duke konfirmuar se marrëveshja e shkëmbimit është përfunduar, pasi të dy lojtarët kanë kaluar testet mjekësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *