Alexis Sanchez dëshiron të largohet nga klubi këtë verë

Alexis Sanchez ka bindur shokët e tij të skuadrës se ai dëshiron të largohet nga klubi këtë verë, sipas Daily Mail.

Manchester City dhe Paris Saint-Germain mbeten të interesuar në lojtarin nga Kili, dhe pas kthimit të tij në trajnim, ai e bëri të qartë për pjesën tjetër të skuadrës që ai dëshiron të largohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *