Agjenti i Riyad Mahrez kërkon që Romët të rrisin ofertën e tyre

Agjenti i Riyad Mahrez është duke u përpjekur t’i bindë Romët që të rrisin ofertën e tyre për Leicesterin për 40 milionë funtave me përfshirjen e shtesave, sipas Sky Sports në Itali.

Klubi i Serie A ka ofruar 31.8 milionë funta dhe ka lënë “topin në gjyqin e tyre”, pa asnjë plan për të bërë ofertë tjetër për Mahrez. Romët kanë caktuar një afat të mesnatës për martën, më 15 gusht, për Leicesteri, për t’iu përgjigjur ofertës së tyre të fundit, dhe pastaj do të kalojë në objektiva alternative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *