Adrien Silva ka filluar trajnimin me Leicester City-in

Craig Shakespeare është lehtësuar që Adrien Silva më në fund ka filluar trajnimin me Leicester City-in pas sagës së dritares së transferimit.

The Foxes nënshkruan Silvan nga Sporting Lisbona në ditën përfundimtare të dritares së transferimeve të verës, por marrëveshja 25 milionë funta arriti në sistemin e transferimit të transfertave të FIFA-s (TMS) 14 sekonda pas kalimit të afatit të transferimeve. Leicester filloi një apel për të siguruar mesfushorin portugez, por u refuzua dhe klubi mund të konsideronte të shkonte në Gjykatën e Arbitrazhit për Sport. Si gjërat qëndrojnë, 28-vjeçari tani nuk do të regjistrohet për të luajtur për ekipin e Craig Shakespeare deri në janar. Sidoqoftë, Silva tani është duke u integruar siç duhet në grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *